vr. dec 3rd, 2021

 

Sportattributen voor thuis klinkt misschien duur of onhandig, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Jij hebt zeker weten al wat dingen thuis liggen om mee te kunnen trainen. Neem bijvoorbeeld een fles water als gewicht of een slaapmatje als yogamat. Zoals je ziet is er van alles mogelijk en dat ga ik jullie nu vertellen. 

 

Welke sportattributen heb jij al?

 

Sportattributen voor thuis heb jij waarschijnlijk al thuis liggen. Jij kan namelijk echt van alles gebruiken om te trainen. Van flessen water of een kratje bier tot aan jouw huisgenoot. Alles kan jij gebruiken als sportattribuut voor thuis. Natuurlijk heb jij ook jouw eigen gewicht om mee te trainen en daar kom jij al aardig ver mee, maar als jij wat meer uitdaging wil is het handig om sportattributen voor thuis te gebruiken als de sportschool dicht is of als jij niet kan voetballen. Als jij een beetje creatief nadenkt kan jij bijna alles gebruiken als sportattribuut thuis. Kratten bier als gewicht, een emmer water tijdens het squatten en een stoel voor de dips. Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar jij hebt oneindig sportattributen thuis liggen dus kijk goed rond en sporten maar!

 

Handige sportattributen voor thuis

 

Naast het oneindige aantal sportattributen dat je thuis hebt is het wel handig om een aantal sportattributen in huis te hebben. Zo zijn dumbbells heel handig als gewichten en daar kan jij ook heel veel verschillende oefeningen mee doen. Jij kan ze gebruiken tijdens het squatten als gewicht, maar ook tijden de sit ups. Een springtouw is ook handig om thuis te hebben, maar natuurlijk kan jij ook een ander touw gebruiken om te springen. Door touwtje te springen verbrand je veel calorieën en verbeter je ook nog je conditie. Al met al een heel goed sportattribuut voor thuis. De meeste sportattributen voor thuis zijn niet zo duur, omdat het vaak kleine dingetjes zijn en geen volledige apparaten die er in de sportschool staan. Jij kan dus makkelijk dumbbells of een springtouw kopen, het is maar net wat je wilt trainen en wat jij nodig hebt. 

 

Sportattributen voor thuis kopen

 

Er zijn honderden winkels die sportattributen voor thuis verkopen, neem bijvoorbeeld decathlon. Zij verkopen honderden sportattributen die je thuis kan gebruiken. Maar ook winkels die weinig met sport doen hebben vaak sportspullen. Zij hebben vaak wel minder variatie en minder soorten, maar zij hebben vaak wel de basis dingen zoals een yogamatje. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. 2 dumbbells van 3 kilo kosten bijvoorbeeld maar 15 euro en een kettlebell van 8 kilo kost nog geen 20 euro. Jij kan de sportattributen voor verschillende oefeningen gebruiken en in verhouding kost het jou dan heel weinig. Als jij een echte sportfanaat bent en het heerlijk vind om thuis te blijven sporten kan jij ook duurdere sportattributen kopen waarmee jij veel meer verschillende dingen kan doen. Neem bijvoorbeeld een fitnessbank of een volledig fitness apparaat. Er is 1 nadeel en dat is dat er nergens gewichten bij zitten dus die moet je er los bij kopen.

 

By admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *