vr. dec 3rd, 2021
Exclusieve sneakers

Er zijn regelmatig releases van de meest gewilde en exclusieve sneakers over de hele wereld. Van sneakers in samenwerking met rappers tot aan innovatieve sneakers. Je kunt het zo gek niet bedenken of er worden sneakers van gemaakt. De meeste sneakers komen uit met een beperkt aantal exemplaren. Waardoor ze duurder en sneller uitverkocht zijn. Het kan soms moeilijk zijn om zulke sneakers te bemachtigen. In dit artikel leg ik uit hoe je de meeste kans maakt om aan exclusieve sneakers te komen.

Inschrijven voor lotingen

Exclusieve sneakers zijn in de meeste gevallen niet zomaar in de winkel te koop. Voor deze sneakers wordt er namelijk een online loting georganiseerd. Er zijn in Nederland een aantal sneaker zaken die zulke lotingen online aanbieden, zoals de app van Nike, Adidas en Sneakerjagers. Hierop is het mogelijk om je in te schrijven voor een loting. Daarnaast wordt er ook vaak een overzicht gegeven van welke exclusieve sneaker binnenkort gereleased worden. Onthoud dat de kans klein is dat je als winnaar gekozen wordt. Er zijn namelijk vaak duizendenden mensen die zich inschrijven. Terwijl er maar elke honderden schoenen verloot worden. 

Winacties op social media

Naast het aanbieden van loterijen houden sommige sneakerwinkels ook een winactie. Dit gebeurt met name op social media door middel van Instagram. Ze verloten een of twee paar van de exclusieve sneakers onder de volgers die een reactie achterlaten. Zij gebruiken dit puur als marketingstunt, maar jij kan hier misschien van profiteren. Naast sneakerwinkels zijn er ook regelmatig influencers die nauw samenwerken met de betreffende sneakerwinkels. Waardoor zij ook winacties houden. De kans is nog kleiner dan bij een loting, maar niet geschoten is altijd mis. 

Sneaker platforms

Bij de meeste lotingen is de kans groot dat je niet uitgekozen wordt als winnaar. Als je toch graag de sneakers wil kopen zijn er verschillende platforms die de schoenen aanbieden. Een van de bekendste sneaker platforms is StockX. StockX is een Amerikaanse sneaker platform dat vrijwel alle exclusieve sneakers aanbiedt. Mensen die wel als winnaar uit de loting zijn gekomen, zetten deze sneakers te koop op deze website. Met als doel om winst te maken. Exclusieve sneaker zijn namelijk zo gewild en in weinig exemplaren beschikbaar dat de vraag hoger is dan het aanbod. Hier moet je wel rekening mee houden dat de kans groot is dat je teveel betaald. 

By seo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *