vr. dec 3rd, 2021

Kleding is er in alle soorten en maten, kleuren, vormen, prijzen en merken. Ieder heeft zo zijn eigen smaak en koopt wat hij of zij leuk vindt. Ook heeft iedereen een ander bedrag om uit te geven en door al die verschillen heb je veel andere soorten kledingstijlen en is er voor iedereen wat leuks. In dit artikel ga ik jullie iets vertellen over dingen die met kledingstijlen te maken hebben. 

 

Kledingstijlen van influencers 

Veel mensen zeggen dat kledingstijl eigen is, maar in veel gevallen is dat helemaal niet zo. Bijna iedereen kijkt elke dag wel op social media en komt daar allemaal influencers tegen, en of je het nou wilt of niet neem je dat onbewust op in je hoofd. Veel mensen kijken op tegen influencers, omdat zij veel dure dingen hebben en een “perfect” leven leiden. Ze gaan vaak op vakantie, doen leuke dingen, rijden dure auto’s en krijgen kleding ook nog eens vaak gesponsord van grote merken. Veel mensen willen daarom net zo zijn als zij en kopen daarom vaak ook die kledingstukken, vooral de merken die de influencer promoot op zijn/haar social media kanaal worden veel verkocht. De kleding stijlen die social media modellen dragen zijn vaak exclusief of heel duur

Iedereen heeft zijn eigen kledingstijl 

Er zijn een heleboel verschillende groepen kledingstijlen, en zoals ik al zei: “ieder heeft zijn eigen smaak”. Maar kleding stijlen worden heel vaak onderverdeeld in soorten zoals bijvoorbeeld: classic, urban, casual, en edgy.

Zelf heb ik eigenlijk altijd wel casual kleding aan zoals een spijkerbroek en een trui of T-shirt, maar soms is het ook een beetje classic en dat is met luxe stoffen en een goede pasvorm. Dus je zou kunnen zeggen dat mijn kledingstijl casual is. Dan heb je ook nog edgy en dat is vaak net op het randje en een heleboel mensen vinden die kleding niet zo mooi, omdat het vaak donkere kleuren zijn en vaak een beetje oversized. En zo heb je nog héél veel meer verschillende kleding stijlen. Het belangrijkste is dat je jezelf goed voelt in de kledingstijl die je draagt, want als jij jezelf goed voelt,  zit je beter in je vel en sta je sterker in je schoenen.

 

Een kledingstijl met uitstraling 

Veel mensen willen een goede uitstraling, omdat ze een goed beeld van zichzelf willen afgeven op andere mensen. Daarom kopen veel mensen dure merkkleding zodat andere mensen denken dat diegene echt de “bom” is.

Het is wel goed om een goede uitstraling te hebben voor bijvoorbeeld je sollicitatiegesprek of een andere belangrijke gebeurtenis. Maar je hebt geen peperdure kleding nodig om er goed uit te zien en een goede indruk te maken op mensen. Het gaat gewoon om wie je bent en niet om wat je draagt. Al helpt het wel als je er verzorgd uitziet. Als je er verzorgd uitziet denken mensen veel sneller dat je een leuk en gezellig mens bent om mee om te gaan en zullen ze eerder met je gaan praten.

 

Jouw eigen kledingstijl vinden 

Het is belangrijk om je eigen kleding stijl te ontwikkelen, omdat kleding je maakt tot wie je bent. Als jij denkt dat je een leuke kledingstijl hebt gevonden dan voel je je daar zeker over en dat helpt je met een heleboel dingen. Onder andere je zelfvertrouwen schiet omhoog en dat kan weer helpen bij eigenlijk alles in het dagelijks leven. Je kleding is belangrijk om iets uit te stralen, bijvoorbeeld op een business meeting of op sollicitatie. En als je dan zelfvertrouwen hebt ben je net wat overtuigender waardoor je misschien wel je droombaan krijgt!

By admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *